Free Porn
xbporn
loader image

Klantervaringen transformeren

Sponsored by: Okta
Published by: Research Team
Released: Aug 5, 2021

Elk bedrijf moet een technologiebedrijf worden. De eisen van uw klant veranderen met de explosie van kanalen, apparaten, platforms en touchpoints. En veilige ervaringen met die interacties staan voorop. CIAM is fundamentele technologie die voldoet aan de steeds complexere klantvereisten en bedrijven in staat stelt veilige, naadloze digitale ervaringen te leveren. In de IAM-enquête van Gartner uit 2016 gebruikt meer dan 69% van de organisaties momenteel CIAM-technologieën of is van plan om deze tegen eind 2018 te gebruiken.
Lees deze whitepaper om inzicht te krijgen in de belangrijkste trends in het ontwerp van CIAMoplossingen, waaronder de convergentie van de IAM- en CIAM-functies, eenmalige aanmelding als de facilitator voor wrijvingsloze omnichannel-ervaringen om klantverloop te voorkomen, de rol van ontwikkelaars om snellere tijd mogelijk te maken -to-market voor apps, en verdere nadruk op beveiliging en compliance.

Bedankt voor je interesse

    By clicking ‘Submit’ you agree to our Terms of Use. We take your privacy seriously. For more information please read our Privacy Policy. By registering with the Demand Bytes you will automatically receive our weekly Product Update and Technology Insider eNewsletters.