test
loader image

De toekomst van vertrouwen in de nieuwe veiligheidscultuur

Sponsored by: Okta
Published by: Research Team
Released: Aug 5, 2021

Overal digitaal betekent dat digitaal vertrouwen belangrijker is dan ooit. Dit transformeert bedrijven in termen van zowel cultuur als bedrijfsvoering, waarbij organisaties opnieuw evalueren hoe en waar ze werken en streven naar een verbeterde klantervaring.
Het end-to-end leveringskader heeft drie aspecten:
  • Cyber– het beheren van de dreigingsactoren die proberen verlies te veroorzaken of uw informatie en digitale activa te beïnvloeden
  • Gegevens– bescherming van de waarde van gegevens die u opslaat
  • Technologie– het creëren van een resistente technologieomgeving die is afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen..
Wanneer organisaties de strategische en operationele kernelementen van digitaal vertrouwen beheersen, wordt enorme en meetbare waarde bereikt, met de voordelen die alle belanghebbenden voelen, inclusief klanten, partners, investeerders en werknemers.
Hoe gaan bedrijven om met digitaal vertrouwen? Uit een PwC-enquête bleek dat 96% van de organisaties verschuivingen in hun cyberstrategie plant als gevolg van COVID-19. Veertig procent richt zich op het versnellen van digitaliseringsplannen, terwijl de helft van plan is cyberbeveiliging en privacy in elke zakelijke beslissing op te nemen. We hebben ook de opkomst gezien van de Digital Trust Officer, een cruciale rol met verantwoordelijkheid voor het begrijpen van de zakelijke en juridische aspecten van vertrouwen, terwijl het belang van identiteit, veiligheid en privacy in de bredere onderneming wordt bevorderd.

Bedankt voor je interesse

    Door op ‘Verzenden’ te klikken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Wij nemen uw privacy serieus. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. Door u te registreren bij de Demand Bytes ontvangt u automatisch onze wekelijkse Product Update en Technology Insider eNewsletters.