loader image

Opening keynote: The Economie van vertrouwen

Sponsored by: Okta
Published by: Research Team
Released: Aug 5, 2021

We bezitten allemaal de unieke menselijke superkracht van vertrouwen. Het stelt ons in staat om samen te werken, een gemeenschappelijke basis te vinden en buitengewone dingen te bereiken. De wereld werkt vanwege gedeelde vertrouwenssystemen. Terwijl we systemen voor samenwerking en samenwerking opnieuw uitvinden, speelt technologie een cruciale rol bij het creëren van vertrouwensbruggen die ons in staat zullen stellen productiever te zijn en meer met onze tijd te doen.
In het afgelopen decennium hebben ontwrichtende gebeurtenissen zoals de financiële crisis van 2008-09 en de COVID-19-pandemie een wantrouwenepidemie veroorzaakt. We hebben nu de mogelijkheid om dit op te lossen – en af te stappen van de wrijving en op regels gebaseerde besluitvorming die tijd kost en het moeilijk maakt om te weten wie we kunnen vertrouwen. Terwijl we wereldwijd vertrouwen herstellen, zullen we een nieuw besturingssysteem creëren waarop we een vertrouwensmaatschappij kunnen bouwen.
De urgentie van technologie om ons te helpen beter samen te werken en een gedeelde universele consensus op te bouwen, wordt nu versterkt. We hebben de mogelijkheid voor een wereldwijde reset – en het voorrecht om het samen vorm te geven. We kunnen onze wereld opnieuw opbouwen met een humane, wrijvingsloze en collaboratieve houding. We kunnen terugkeren naar de wortels van onze supermacht..

Bedankt voor je interesse

    Door op ‘Verzenden’ te klikken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden. Wij nemen uw privacy serieus. Lees ons privacybeleid voor meer informatie. Door u te registreren bij de Demand Bytes ontvangt u automatisch onze wekelijkse Product Update en Technology Insider eNewsletters.